Prijava na novice za nevladne organizacije iz zasavske regije

ZLHT – Regionalni center NVO pošilja obvestila na vaš elektronski naslov, na podlagi vaše vnaprejšnje privolitve, ki ste jo podali s tem obrazcem. S privolitvijo podajate ZLHT- Regionalnem centru NVO privolitev za obdelavo vašega elektronskega naslova kot osebnega podatka.

Preko elektronske pošte vas bomo obveščali o vseh informacijah, ki jih smatramo pomembne za nevladne organizacije iz zasavske regije, kot so: o javnih razpisih, na katere se lahko prijavijo NVO, pravnih novostih za NVO, novicah iz nevladnega sektorja, dogodkih iz nevladnega sektorja, dogodkih, ki jih organiziramo mi, vabilih na dogodke iz nevladnega sektorja, koledarju dogodkov in morebitnih tržnih vsebinah, ki jih ponujamo.

Obvestila boste lahko prejemali tako z našega skupnega elektronskega naslova info@consulta.si, kot tudi s službenih elektronskih naslovov naših zaposlenih, zaradi vsebinske delitve dela v naši organizaciji.

Pod okriljem platforme consulta.si, v katero je vključen tudi ZLHT – Regionalni center NVO, sta za pošiljanje obvestil in varnost vaših osebnih podatkov odgovorna:

Društvo za podporo civilne družbe, Ulica Franca Mlakarja 46, 1000 Ljubljana in Društvo za varovanje in razvoj Geoss-a, Vače 10, 1252 Vače.

Ob podaji vaše privolitve bomo privolitev shranili kot dokazilo o soglasju. V primeru odjave bomo vaš elektronski naslov dokončno izbrisali iz naših evidenc po poteku treh let od prejetja odjave, saj le tako lahko dokazujemo, da smo vaš elektronski naslov uporabljali zakonito.

Posameznik se lahko od prejemanja obvestil kadarkoli odjavi s povratnim sporočilom. To storite s povratno pošto z zahtevo za prenehanje pošiljanja oziroma uporabite predvideno povezavo ali pa to sporočite na info@consulta.si oziroma nas pokličite na 01 3209 484 ali 059 927 619. Na navedenem elektronskem naslovu in telefonskih številkah smo prav tako na voljo za vaša morebitna vprašanja glede varstva vaših osebnih podatkov v naši organizaciji.

* označuje zahtevano

Izberite, da s posredovanjem naslova elektronske pošte soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o vseh informacijah, ki jih smatramo pomembne za nevladne organizacije iz zasavske regije:

Email Marketing Powered by Mailchimp